ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γράφει ιστορία ο Θρύλος!

Με ιερό πάθος για την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Europa League  για πρώτη φορά στην ένδοξη ιστορία του ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας (20:00, COSMOTE Sport2).

Με το πάθος για πρόκριση να ξεχειλίζει και την αυτοπεποίθηση στα ύψη, ο Ολυμπιακός ρίχνεταις την μάχη της πρόκρισης στην «Vodafone Arena» κ΄’οντρα στην Μπεσίκτας (20:00- COSMOTE Sport2).

 

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» φιλοδοξούν να επαναλάβουν τη εμφάνιση των 60 πρώτων λεπτών και να κοιτάξουν κατάματα την ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές, ώστε να αποδράσουν από την αγαπημένη τους Πόλη με το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League στις αποσκευές τους!

Κάτι, που εφόσον συμβεί, θα βρει τον Θρύλο να γράφει ιστορία και να πανηγυρίζει πρόκριση στα προημιτελικά σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις στην ευρωπαϊκή του ιστορία!

Ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ορκμάει αποφασισμένος για μία ακόμη θρυλική πρόκριση επι τουρκικού εδάφους.Όπως συνέβη στη προηgούμενη φάση στην Άγκυρα σε βάρος της Οσμανλισπόρ… Στο χέρι του είναι άλλωστε!

Την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι εξής: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button