ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γούνας:«Τα πάντα για την 5η θέση»

 

 

 

 

 

 

 

Η Εθνική μας ομάδα  έστω και δύσκολα νίκησε την Ρωσία και πλέον θα διεκδικήσει την 5η θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης, κόντρα στο πανίσχυρο Μαυροβούνιο το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Αλέξανδρος Γούνας, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους Ρώσους, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι κόντρα στο Μαυροβούνιο.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και πήραμε το προβάδισμα από νωρίς, γνωρίζοντας όμως πολύ καλά πως οι Ρώσοι δεν τα παρατάνε εύκολα. Πιστεύω πως αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην εξέλιξη της αναμέτρησης, δεν θα είχαν μειώσει τόσο πολύ στο σκορ. Καταφέραμε όμως να πάρουμε την νίκη, που μας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την 5η θέση η οποία μας δίνει και το εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019. Το Μαυροβούνιο είναι μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Μπορούμε να τους κερδίσουμε. Το μυαλό μας είναι μόνο στην νίκη».

Αναφορικά με την Εθνική ομάδα των γυναικών η οποία θα αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης, υποστήριξε:

«Εύχομαι καλή επιτυχία στα κορίτσια. Πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στην διοργάνωση και δίκαια έφτασαν στον τελικό. Πιστεύω πως αξίζουν το χρυσό μετάλλιο και τους εύχομαι να το κατακτήσουν αύριο. Η χώρα μας βιώνει τα τελευταία 24ωρα πολύ δύσκολες στιγμές και πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστεί κάποιος. Η τραγωδία είναι ανείπωτη. Στέλνω και εγώ με την σειρά μου τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των εκλιπόντων και εύχομαι κουράγιο σε όλους όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button