ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Γνωστή η προπαγάνδα τους!»

eb558e6c6af299e19936e9bf3a5898e31278745

«Ηχηρή» απάντηση σε όσους επιτήδειους θέλησαν να διαστρεβλώσουν λεγόμενά της, φρόντισε να δώσει η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγγίρη.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στην πρωτοβουλία να περάει στην αντεπίθεση και να απαντήσει με τον τρόπο που αρμόζει σε διάφορους, οι οποίοι αποσκοπούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, προχώρησε η Χριστίνα Τσιλιγγίρη.

Η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπαικού με μήνυμα, που ανέβασε στον προσπικό της λογαριασμό στο facebook θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν απευθύνθηκε σε κανέναν οπαδό του Ολυμπιακού, αλλά σε αυτούς έβριζαν χυδαία κάτω από την ανάρτησή της την ίδια και την οικογένειά της.

Αναλυτικά τί έγραψε η Χριστίνα Τσιλιγγίρη:

«Επειδή η προπαγάνδα όλων αυτών των site, blog κτλ είναι γνωστή, προς όλους εσάς που σπεύσατε να διαβάσετε για μια ακόμη φορά ανακρίβειες και παραποιημένα δημοσιεύματα, σας ενημερώνω ότι με το παρόν σχόλιο απευθύνομαι και απαντώ σε απαράδεκτους σχολιασμούς και ύβρεις στο προσωπικό μου προφίλ, εναντίον ανθρώπων του περιβάλλοντος μου. Τους σχολιασμούς βέβαια αυτούς τους σβήσανε, για αυτό υπάρχει και αυτή η συντακτική ανακολουθία, όπου προφανώς φαίνεται ότι δεν μιλάω στον φίλο Ολυμπιακό αλλά και ακόμη πιο πολύ στο άρθρο !!!

Απευθύνομαι σε αυτούς που βρίζανε στο προφίλ μου!!

ΥΓ.1 Φυσικά υπάρχουν και οι αρμόδιες αρχές που μπορούν να ανακτήσουν τις διαγραμμένες συνομιλίες !!!

ΥΓ.2 Τα site της προπαγάνδας θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικά στα συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια που προκάλεσαν να γραφτούν, με τον τρόπο που παρουσίασαν την «είδηση». Και θα έπρεπε να ντρέπονται που τα αφήνουν δημοσιευμένα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button