Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤ

Γκριν για … Ευρωλίγκα!

Εκπληκτικός ο Αμερικανός γκαρντ με 16 πόντους οδήγησε την … ορχήστρα του Θρύλου σε μία απίστευτη μπασκετική μελωδία στο «Nokia Arena».

 

Ένα δείγμα των τρομερών του ικανοτήτων παρουσίασε ο Έρικ Γκριν απέναντι στην Μακάμπι! Ο 25χρονοε Αμερικανός γκαρντ ήταν απολαυστικός και με απίστευτη ευκολία πήρε στις πλάτες του στον Ολυμπιακό και τον οδήγησε με τρόπο εμφατικό στον εκτός έδρας θρίαμβο επί της «ομάδας του Λαού» με 71-82.

Με τους 16 πόντους, που πέτυχε, αλλά ακι τις πολλές όμορφες συνεργασίες, που είχε με τους συμπαίκτες του απέδειξε για ποιόν λόγο θεωρείται ως ένας από τους ποιοτικότερους γκαρντ, οπου αγωνίζονται στα γήπεδα της «Γηραιάς Ηπείρου».

Με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, αλλά και το «κοφτερό» του μυαλό συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε ο Ολυμπιακός να φτάσει στο έβδομο «διπλό» του στην φετινή Ευρωλίγκα, παίζοντας και για τον μεγάλο απόντα, τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη!

Με τέτοιον Γκριν, ο Ολυμπαικός δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και κανένα στην ξέφρενη πορεία του προς την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button