ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γκολάρα από playstation ο Ανδρούτσος!

13659090_10209135439998086_6230794295613386097_n

Βγαλμένη από σεμινάριο ήταν η συνεργασία Μανθάτη- Ανδρούτσου από την οποία  προήλθε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού με τον Θανάση Ανδρούτσο να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με την επαγγελματική ομάδα.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την συεργασία δύο ταλαντούχων πιτσιρικάδων, που προέρχονται από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού είχαν οι εκδρομείς οπαδοί τωνπρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και οι θεατές που παρακολούθησαν τηλεοπτικά την φιλική αναμέτρηση των πρωταθλητών Ελλάδας απέναντις την Βέστερλο.

Για την εντυπωσιακή συνεργασία των Γιώργου Μανθάτη και Θανάση Ανδσρούτσου ο λόγος, από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στο 62’.

Οι δύο παίκτες που προέρχονται από την ομάδα Νέων συνεργάστηκαν με …κλειστά μάτια σε μία φάση βγαλμένη από … playstation!

Ο Μανθάτης με πανέμορφη κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Ανδρούτσο και ο μεσοεπιθειτκός του Θρύλου, αφού … άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο με κοφτή ντρίπλα ξεμαρκαρίστηκε τέλεια καιμε πλασέ στην κίνηση έγραψε το 0-2 μές σε αποθέωση!

Ένα γκολ, που θα θυμάται για πολύ καιρό ο Θανάσης Ανδρούτσος, αφού ήταν το παρθενικό του με την επαγγελματική ομάδα του Θρύλου!

Ένα γκολ – ποίημα ενδεικτικό του ταλέντου των δύο νεαρών απικτών, που έοχυν κερδίσει τις εντυπώσεις στη προεοτιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button