Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Γκέλαρε» έπειτα από 722 ημέρες!

1574345

Ένα εκπληκτικό σερί 29 διαδοχικών εντός έδρας νικών του στην Super League διέκοψε ο Ολυμπιακός με την λευκή ισοπαλία που παραχώρησε στην Κέρκυρα.

Την πρώτη του φετινή εντός έδρας απώλεια βαθμών στην Super League υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός μένοντας στο στείρο κι άγονο 0-0 απέναντις την Κέρκυρα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το απομεσήμερο της Κυριακής (27/11) είχαν να επιδείξουν ένα εκπληκτικό νικηφόρο σερί 29 αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα στην πύρινη έδρα τους, το οποίο διακόπηκε από το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ένα σερί, το οποίο είχε αποτελέσει πανελλήνιο ρεκόρ! Με τον αυτοκράτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου κα αθλητισμού γενικότερα να είναι ο κάτοχός του από το νικηφόρο 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η προηγούμενη φορά, όπου ο Ολυμπιακός είχε αφήσει βαθμούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε παιχνίδι της Super League ήταν πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Για να ακριβολογούμε πριν από 722 ημέρες, αφού η τελευταία χρονικά ομάδα, που είχε αποσπάσει αποτέλεσμα από τον Θρύλο ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα στις 6 Δεκεμβρίου του 2014.

Με την ομάδα της Ηπείρου να ισοφαρίσει στο 89ο λεπτό με τον Γιάκο. Έκτοτε ακολούθησαν 29 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες για τον Ολυμπιακό.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button