ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιώτα: «Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο»

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα του φετινού CEV Challenge Cup, απέναντι στην Ντιεκίρχ στο κλειστό του Ρέντη, είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού Η Κατερίνα Γιώτα σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στη «Μεγάλη μου Αγάπη» αναφέρθηκε στην αναμέτρηση στην πορεία του Ολυμπιακού αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε η Γιώτα…

Για την πρεμιέρα της Ευρώπης: «Ξεκινάμε σχετικά νωρίς φέτος, παίζουμε με την Ντιεκίρχ, από το Λουξεμβούργο, μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ ότι θα ξεκινήσουμε με νίκη ώστε να προχωρήσουμε στο θεσμό. Έχουμε δει την αντίπαλη ομάδα και είμαστε έτοιμες για αυτή την αναμέτρηση».

Για την φετινή ομάδα και το πρωτάθλημα: «Έχουμε κάνει πολλές αλλαγές στην ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε περισσότερο. Μπορεί να ξεκινήσαμε με ήττα αλλά επιστρέψαμε στις νίκες και από δω και πέρα θα έχουμε μια τέτοια πορεία. Το πρωτάθλημα είναι πιο ανεβασμένο φέτος και όλες οι ομάδες είναι πιο κοντά. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, που είναι ο πρωταθλητής. Σε εμάς υπάρχει η ασφάλεια ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις. Μια ήττα μπορεί να κάνει καλό σε μια μεγάλη ομάδα και έχουμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε. Δεν στεκόμαστε μόνο σε μια εμφάνιση και συνεχίζουμε δυνατά».

Για την πρόοδο του ελληνικού βόλεϊ: «Το 2018 για το Ελληνικό βόλεϊ ήταν πολύ σημαντικό, με την πρόκριση της Εθνικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και με την κατάκτηση του CEV Challenge Cup από τον Ολυμπιακό και ελπίζω το 2019 να φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Στον Ολυμπιακό γίνεται μια οργανωμένη δουλειά και κάθε χρόνο γίνεται και το κάτι παραπάνω. Όλο αυτό σίγουρα βοηθάει και γενικότερα το ελληνικό βόλεϊ και την εικόνα του προς τα έξω».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος είναι συνεχώς στο πλευρό μας και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Για τον κόσμο αυτό παίζουμε και είναι πάντα η δύναμη μας. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα για έναν αθλητή να παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Πολλές ανατροπές και νίκες έχουν έρθει με την ώθηση του κόσμου. Την Τετάρτη περιμένουμε να γεμίσουν το γήπεδο και να είναι ο έξτρα παίκτης μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button