ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο»

Στην αξία της πρόκρισης στο Final-8 αλλά και της ευρείας νίκης του Ολυμπιακού επί της Μπρέσια στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

 

Την ξέφρενη κούρσα του συνέχισε απτόητος ο Ολυμπιακός συντρίβοντας με 13-6 την Μπρέσια και ουσιαστικά  «σφράγισε» την πρόκρισή του στο Final-8 της Γένοβα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Θοδωρής Βλάχος, στάθηεκ στην αξία αυτού του σπουδαίου επιτεύγματος τονίζοντας τα εξής: «Πετύχαμε άλλη μια νίκη. Περίμενα ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες μου, τον τελευταίο καιρό, σε συνδυασμό και με τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας κατά τη διάρκεια του Πάσχα, ήταν λίγο κουρασμένοι αλλά μεταμορφώθηκαν σήμερα. Κάναμε ένα από τα γνώριμα παιχνίδια μας, με πολύ καλό ρυθμό, με πολύ καλή άμυνα και ουσιαστικά κλειδώσαμε την είσοδο μας στο Final-8 της Γένοβας, που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα είμαστε στο κορυφαίο γεγονός αυτό και θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς που δουλεύουμε καθημερινά για το σύλλογο μας, τον Ολυμπιακό και για τον κόσμο μας που θέλει να πανηγυρίζει επιτυχίες. Θέλω τους παίκτες μου να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα».

Γεννηδουνιάς: «Να συνεχίσουμε έτσι!»

Από την πλευρά του ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Κώστας Γενηδουνιάς δήλωσε στο osfp.gr: «Ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα του δεν πρέπει να χάνει ποτέ. Αυτό επιδιώκουμε κάθε χρόνο. Σήμερα ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση γιατί ξεκινήσαμε δυνατά και τελειώσαμε δυνατά όπως πρέπει να κάνουμε σε κάθε αγώνα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να φτάσουμε στον Final-8 στην καλύτερη κατάσταση. Έχουμε κλειδώσει την παρουσία μας στα τελικά της διοργάνωσης αλλά θέλουμε και την πρωτιά ώστε να έχουμε ένα πιο βατό δρόμο προς τον τελικό. Χρειαζόμαστε άλλη μια νίκη για να είμαστε πρώτοι και θα πάμε στη Μόσχα για το θετικό αποτέλεσμα και μόνο».

https://www.facebook.com/redaroume/videos/1284054625060886/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button