ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Για το «9Χ9» στο «Ζηρίνειο»

Με ξεκάθαρο στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί στην Α1, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Κηφισιάς (15:00).

Μετά την εκτός έδρας νίκη σε βάρος της Λογκρόνιο στην Ισπανία, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών στο CEV Challenge Cup, το «μενού» για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, περιλαμβάνει «στροφή» στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (16/12) στις 15:00 στο Ζηρίνειο, τον Ηρακλή Κηφισιάς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών. Στόχος για τον Ολυμπιακό είναι η 9η  νίκη σε ισάριθμα ματς ενώ την Τετάρτη (20/12) θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με τον Πανναξιακό στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη, «Μ.Μερκούρη» με την οποία θα ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος.

 

Νομικού: «Η προσοχή μας στις εγχώριες διοργανώσεις»

Η Μαρία Νομικού δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Λογκρόνιο και μια σημαντική νίκη την οποία πρέπει να υπερασπιστούμε στον επαναληπτικό. Ωστόσο η προσοχή μας στρέφεται και πάλι στις εγχώριες διοργανώσεις και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Κηφισιάς στην οποία θέλουμε να πετύχουμε μια ακόμα νίκη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button