ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για τη νίκη ο Θρύλος με τον κόσμο του κόντρα στη Γιαντράν

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός φιλοξενεί την Γιαντράν την Τετάρτη (9/1, 20:00) στοχεύοντας να κάνει θετικό ποδαρικό στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για το 2019

 

Πανέτοιμος να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Γιαντράν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (09/01, 20:00, ΕΡΤ2) στο Παπαστράτειο, είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης με τη δύναμη της έδρας, όπου διατηρούν το απόλυτο, θέλουν να πανηγυρίσουν την τρίτη νίκη τους και να προσθέσουν τρεις ακόμα πόντους στο ενεργητικό τους. Αγωνιστικά προβλήματα για τον Θοδωρή Βλάχο, δεν υπάρχουν αφού όλοι οι «ερυθρόλευκοι» είναι διαθέσιμοι. Μοναδικός στόχος των Πειραιωτών είναι η νίκη, ενώ ακολουθούν οι διπλές αναμετρήσεις με τη Γιουγκ πρώτα στην Κροατία (23/01) και στη συνέχεια στον Πειραιά (06/02), που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη διεκδίκηση της 1ης θέσης του ομίλου.

Την αποστολή τoυ Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button