ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για την τέταρτη νίκη με τον Εθνικό

svra

Με φόντο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη η πρωταθλήτρια ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενεί τον συντοπίτη στο κεκλεισμένων των θυρών ματς.

 

Με μοναδικό στόχο την 4η νίκη σε ισάριθμα ματς η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει το Σάββατο (12/11) τον Εθνικό στο «Π. Καπαγέρωφ». Η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του αγώνα ο οποίος θα ξεκινήσει στις 14:00, αντί για τις 17:00 που είχε οριστεί αρχικά. Στόχος του Θρύλου είναι η τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς. Εκτός διάθεσης του Χάρη Παυλίδη για το παιχνίδι με τον Εθνικό, παραμένει η αρχηγός, Φιλιώ Μανωλιουδάκη η οποία θα προφυλαχθεί για να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο επόμενο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη.

Ελευθεριάδου: «Να είμαστε συγκεντρωμένες»

Η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε στο οsfp.gr τα εξής: «Στο παιχνίδι με τον Εθνικό στόχος μας είναι και πάλι η νίκη. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένες και να δουλέψουμε αυτά που προπονούμαστε. Να είναι μια καλή προπόνηση για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη που ακολουθεί».

Σώρα: «Σοβαρά όπως κάθε παιχνίδι»

Η Μαρία Σώρα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα ματς το οποίο θα το αντιμετωπίσουμε σοβαρά όπως κάθε παιχνίδι. Θα είναι μια πολύ καλή προπόνηση για εμάς. Στοχεύουμε στη νίκη και σε αυτό επόμενο ματς με τη Βουλιαγμένη. Με δυο νίκες θα αποκτήσουμε ένα καλό πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και στον τομέα της ψυχολογίας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button