ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για … πλάκα στους «οκτώ»!

Πανεύκολα η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού ξεπέρασε το εμπόδιο της Νίκης Λευκάδας με 50-88 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, κάνοντας ιδανικό «ποδαρικό» στην νέα σεζόν.

 

Με το «δεξί» ξεκίνησε η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την νέα απαιτητική σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκες» παίζοντας εξαιρειτκό μπάσκετ ξεπέρασαν πανεύκολα στην Λευκάδα το εμπόδιο της τοπικής Νίκης με 50-88 και «τσέκαραν» το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου.

Εκεί, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γ.Α.Σ. Καλυβίων-Εσπερίδες Καλλιθέας.

Με «όπλο» την πιεστική τους άμυνα, αλλά και την έφεσή τους στο τρανζίσιον γκέιμ, η «αρμάδα» της Ελένης Καπογιάννη, ανέλαβε ταπό τα πρώτα λεπτά τα ηνία της αναμέτρησης.

Με τις Άντερσον και Μακόλι να ηγούνται στο σκοράρισμα, ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 12-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι νταμπλούχες Ελλάδας έγιναν ακόμη πιο πιεστικές ενώ και στον τομέα της δημιουργίας η μία όμορφη συνεργασία διαδεχόταν την άλλη, με της Μάλτση και Καλτσίδου να «βομβαρδίζουν» το αντίπαλο καλάθι.

Η λήξη το πρώτου μέρους βρήκε τον Ολυμπιακό να προηγείται με διαφορά 19 πόντων (28-47) και ουσιαστικά να έχει βάλει για τα καλά τις βάσεις της πρώτης νίκης για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Με το πόδι πατημένο στο ..γκάζι μπήκαν οι παίκτριες της Ελένης Κπαογιάννη και στο τρίτο δεκάλεπτο, προσφέροντας άφθονο θέαμα. Κάπως έτσι, η λήξη της τρλίτης περιόδου, βρήκε τον Θρύλο να έχει εκτοξεύσει το ύψος της διαφοράς στους 27 πόντους (41-68) και ουσιαστικά να δίνει διαδικαστικό χαρακτήρα στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης

 

Τα δεκάλεπτα: 12-20, 28-47, 41-68, 50-88.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button