ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για … πλάκα ο Θρύλος στα προημιτελικά

Επίδειξη δύναμης από τον Ολυμπιακό, που υπέταξε με 3-0 την Παναχαϊκή στο «Μελίνα Μερκούρη»  και προκρίθηκε πανεύκολα στους «οκτώ» του Κυπέλλου.

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την αναμέρηση μς την Παναχαϊκή για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι αποδίδοντας εκπληκτικά σε άμυνα κι επίθεση, υπέταξαν με τη άνεση που μαρτυρά το τλεικό 3-0 (25-11, 25-11, 25-21) την ομάδα της Πάτρας και τσέκαραν πανεύκολα το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Εκεί, όπου α κληθούν να αντιμετωπίσουν τον νιικητή του ζευγαριού Ολυμπιάδας Πατρών – Ηρακλή Χαλκίδας, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη.

Με …. το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκαν στην αναμέτρηση οι «ερυθρόλευκοι επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους.

Με «όπλο» το πολύ πιεστικό τους σερβίς και τους Αλεξίεφ, Οϊβάνεν, Ράουβερντικ να … «πυροβολούν» από κάθε σημείο του τάραφλεξ, ο Ολυμπιακός πήρε σαφέστατο προβάδισμα από τους πρώτους πόντους επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του.

Την ίδια στιγμή το μπλοκ λειτουργούσε εξαιρετικά, ενώ και η άμυνα των παικτών του Φερνάντο Μπενίτεθ ήταν υποδειγματική.

Αυτό συνέβζλλε ώστε ο Ολυμπιακός να κατακτήσει πανεύκολα το πρώτο σετ με 25-11 και να θέσει τις βάσεις για την πρόκρισή του.

Στο ίδιο μοτίβο κυμάνθηκε και το δεύτερο σετ. Με αξιοθαύμαστο παιχνίδι και τον Ντρίγγκα να μοιτράζει υποδειγματικά το παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να είναι οι απόλυτα κυρίαρχοι στο ματς κατακτώντας και το δεύτερο σετ με 25-11.

Στο τρίτο σετ, οι αλλαγές του Μπενίτεθ έριξαν κάπως τον ρυθμό του Ολυμαπκού, αλλά η εμπειρία και η ποιότητα των Πειραιωτών τους χάρισε ετο τρίτο σετ με 25-21.

Τα σετ: 25-11, 25-11, 25-21

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button