ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Για εμάς είναι ένας τελικός!»

Στην κρισιμότητα της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ρίγα στάθηκε η Στέλλα Καλτσίδου.

Αποφασισμένη να παλέψει μέχρις εσχάτων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου της στο Eurocup είναι η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν στη Λετονία με τη Ρίγα το απόγευμα της Πέμπτης (30/11, 19:30) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Eurocup κι έχουν ως ξεκάθαρο στόχο το αποτέλεσμα που θα τους φέρει στην κορυφή του Α Ομίλου και θα τους δώσει την καλύτερη δυνατή θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Στέλλα Καλτσίδου μίλησε στο osfp.gr για την αναμέτρηση στη Ρίγα και σχολίασε τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από τη Λετονία.

«Για μας είναι ένας τελικός. Θα πάμε στη Λετονία για να κερδίσουμε και να πάρουμε τη νίκη και με τη διαφορά που χρειαζόμαστε. Από εκεί και πέρα έχουμε ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση οπότε σίγουρα θα είναι σημαντικό να κάνουμε τη νίκη που χρειάζεται εκεί για να περάσουμε και απευθείας. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερο άγχος. Θα πάμε και νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλύτερη απόδοση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

Αναφορικά με το πού εκτιμά ότι θα κριθεί η αναμέτρηση, όπως επίσης και σε ποιούς τομείς θα πρέπει η οιδια και οι συμπαίκτριές της να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή, η διεθνής φόργουορντ επεσήμανε:

«Η άμυνα είναι το κλειδί. Αυτό είναι όταν παίζεις σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Και πάνω από όλα να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού κάτι που δεν μπορέσαμε να κάνουμε καλά στο προηγούμενο ματς.

Οφείλουμε να μείνουμε λοιπόν συγκεντρωμενοι στο αμυντικό κομμάτι. Γιατί αυτό είναι που θα μας δώσει και μας δίνει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Να ελέγξουμε τον ρυθμό, να τους αναγκάσουμε να πάνε όπως εμείς θέλουμε και από εκεί και πέρα και στην επίθεση να έχουμε και εμείς την απαιτούμενη ευστοχία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button