ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για αυτό ο Θρύλος είναι καλύτερος από μία σχέση!

Σήμερα όπως είναι λογικό, άπαντες ασχολούνται με τον Άγιο Βαλεντίνο! Όμως όλοι εμείς οι Ολυμπιακοί έχουμε κάτι που μας ενώνει! Κι αυτό είναι ότι είμαστε μόνιμα… ερωτευμένοι με τον Θρύλο μας. Τον αγαπάμε σε βαθμό που δεν βάζει ο νους τον άλλων. Κι αν τυχόν γκρινιάζουμε, κι αν τυχόν θέλουμε το κάτι παραπάνω, δεν πρέπει να το λέμε από κακία αλλά πάντα καλοπροαίρετα. Διότι έχουμε απαιτήσεις από τον Θρύλο μας. Διότι ξέρουμε αυτή η ομάδα τι μπορεί να κάνει και που μπορεί να φτάσει. Έτσι μάθαμε, έτσι πρέπει να παραμένει ο Θρύλος.

Στο προκείμενο!

Ποιος Βαλεντίνος; Καλές οι σχέσεις, συντροφικές, αλλά όμως η αλήθεια είναι ότι ο Θρύλος είναι καλύτερος από μία σχέση σε κάποια σημεία! Ας τα δούμε:

  • Ξέρεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται: Τον Θρύλο θα τον βρεις πάντα εκεί. Στο σπίτι μας, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο Ειρήνης και Φιλίας, στου Ρέντη, στο Παπαστράτειο ή στα εκτός έδρας του. Είναι συνεπής και δεν πρόκειται να σου πει πως θα βρίσκεται αλλού και να μην έρχεται. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι και εσύ, φίλαθλε του Ολυμπιακού μας, είσαι εκεί!
  • Δεν σε στήνει στα ραντεβού: Όχι βέβαια. Ξέρεις ότι θα είναι “εγγλέζος” στο ραντεβού του. Πάντα στην ώρα του. Και στους αγώνες του αλλά και, κυρίως, στα ραντεβού του με την ιστορία.
  • Δεν σου γκρινιάζει αν δεν βγείτε: Έχεις αράξει σπίτι και θέλεις να την περάσεις καναπεδάτος να χαζέψεις κάνα έργο. Ο Θρύλος δεν θα αρχίσει ποτέ την μίρλα “να βγούμε”, “να πάμε εκεί”, “να μη κάτσουμε μέσα” κλπ κλπ.
  • Δεν θα σε πιέσει για γάμο: Έτσι κι αλλιώς εμείς είπαμε! Μόνιμα ερωτευμένοι με τον Θρύλο!
  • Δε σε ρωτάει αν πάχυνε: Όχι βέβαια! Η γυναίκα θα σε ρωτήσει και πρέπει να το διαχειριστείς έξυπνα. Και επειδή όταν έρχεται αυτή η ερώτηση από γυναίκα συνήθως έχει παχύνει πρέπει να ξέρεις να το διαχειριστείς!!! Ο Θρύλος δεν βάζει κιλά. Μόνο… Κούπες!
  • Πάντα είναι εκεί για εσένα: Είτε πάει καλά κάποιο τμήμα, είτε δεν πάει, θα είναι εκεί για εσένα… Ένα σήμα να δεις στο δρόμο, ένα μπουφάν, μία σημαία, ένα σύνθημα στον τοίχο, έναν ύμνο να ακούσεις σε ένα κινητό, διαπιστώνεις ότι ποτέ δεν είσαι μόνος σου. Ο Θρύλος είναι εκεί. Τον νιώθεις δίπλα σου
  • Ο Θρύλος είναι… οργασμός από μόνος του!!! Σκέψου το πως νιώθεις κάθε φορά που βλέπεις να υψώνεται μία κούπα στον ουρανό του Πειραιά. Σκέψου πώς νιώθεις όταν μπαίνει μία γκολάρα στον αντίπαλο που λατρεύεις να μισείς. Κι εδώ που τα λέμε, άμα ο Θρύλος χάσει (φτου και μακριά) που όρεξη για τα… υπόλοιπα!!!

Το παραπάνω κείμενο που ακολούθησε μπορεί να μην έχει για κάποιους σχέση με την πραγματικότητα, όμως είναι η αλήθεια πως εμείς όλοι είμαστε ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ και μάλιστα σφόδρα ερωτευμένοι με τον Θρύλο μας. Τον αγαπάμε με όλη μας την ψυχή και, πιστέψτε μας, κι αυτός μας αγαπάει.

Επομένως ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΕΡΩΤΑ. ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button