Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤ

Για έβδομη φορά MVP ο Σπανούλης

Τεράστιο επίτευγμα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος έγινε μόλις ο τέταρτος εν ενεργεία παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγα που σημειώνει ένα τέτοιο κατόρθωμα.

 

 

Το γεγονός ότι αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε ο Βασίλης Σπανούλης με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στην αναμέτρηση με την Βαλένθια.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» με τους 25 πόντους που πέτυχεε, αλλά και τις εννιά ασίστ «πάρε-βάλε, που μοίρασε στους συμπαίκτες του, ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης, ο άνθρωπος γύρω από τον οποίο περιστρέφονταν σχεδόν τα πάντα από πλευράς δημιουργίας των «ερυθρόλευκων»

Εμφάνιση- ποίημα για τον αρχηγό του Θρύλου, η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να αναδειχθεί πανάξια MVP  της 23η αγωνιστικής της Ευρωλίγα

Ο «Kill-Bill» αναδείχθηκε για έβδομη στην καριέρα του MVP αγωνιστικής και έγινε μόλις ο τέταρτος  εν ενεργεία παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας, που καταφέρνει κάτι τέτοιο!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκτός του αρχηγού του Ολυμπιακού τρεις ακόμα παίκτες έχουν αναδειχθεί 7 φορές MVP. Πρόκειται για τους Νάντο ΝτεΚολό, Λούκα Ντόνσιτς και Ρούντι Φερνάντεθ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button