ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του»

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παρουσιάζει έλλειψη αγωνιστικής σταθερότητας επικεντρώθηκε ο τεχνικός της Ζαλγκίρις Κάουνας Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Τα … ρέστα του για νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα, καλείται να παιξει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (29/3, 21:30) απέναντι σε μία ομάδα, που έχει αποδειχθεί σε κακό του δαίμονα στο πέρασμα των δύο τελευταίων ετών, την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Με τον τεχνικό της λιθουανικής ομάδας Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στις δηλώσεις που παραχώρησε να στέκεται στην γραμμή των ψηλών των «ερυθρολεύκων» και πώς θέλει να την περιορίσει.

Αρχικά ο Λιθουανός τεχνικός ανάφερε: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταθερότητα, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Εμείς όμως προετοιμαζόμαστε για την ομάδα που κέρδισε την Μπάγερν στο ΣΕΦ. Έχουν κάποιες απουσίες, καθώς δεν ξέρουμε αν θα παίξουν ο Σπανούλης και ο Στρέλνιεκς» και συνέχισε: «Αν λείψουν, ο Ολυμπιακός χάνει σε δημιουργία και σκορ από την περιφέρεια. Μπορεί να είναι καλύτερος αμυντικά, αλλά η επίθεσή του χάνει δύο παίκτες με σημαντικό ρόλο, που μπορούν να σκοράρουν και να δώσουν ασίστ».

Όσον αφορά στο βασικό μέλημα της Ζαλγκίρις, ο Γιασικεβίτσιους υπογράμμισε: «Η μεγαλύτερή μας ανησυχία είναι η γραμμή των ψηλών του Ολυμπιακού, με Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη. Από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι να τους σταματήσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button