ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Γιαννιώτης: «Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά»

Το 2018 ήταν μια όμορφη, επιτυχημένη χρονιά για την ελληνική κολύμβηση αλλά και για την υδατοσφαίριση.  Ο Σπύρος Γιαννιώτης  μίλησε και για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ενώ έδωσε και τις ευχές του για τη νέα χρονιά που έρχεται σε λίγες ώρες.

«Η χρονιά που φεύγει, αφήνει πίσω της, πολλές επιτυχίες στα αθλήματα του υγρού στίβου, τόσο στις μεγάλες κατηγορίες, όσο και στις μικρότερες, δείχνοντας καλό πρόσωπο στις εγχώριες και διεθνής διοργανώσεις. Στην κολύμβηση, ο Γκολομέεβ μοιάζει να είναι ικανός να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια, αλλά και οι υπόλοιποι αθλητές μπορούν να διακριθούν.

Επιτυχίες είχαμε και στο πόλο, όπου έφηβοι και παίδες σήκωσαν ψηλά τη «γαλανόλευκη» σημαία, αλλά και ο Ολυμπιακός, με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, έδειξε εξαιρετικά δείγματα. Θεωρώ, πως με σωστή δουλειά, το υγρό στοιχείο κάνει, συνεχώς, ανοδικά βήματα στη χώρα μας. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και αγάπη, καθώς και καλές επιδόσεις σε όλα τα αθλήματα και γιατί όχι, ένα Παγκόσμιο μετάλλιο στην κολύμβηση».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button