ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γενηδουνιάς : «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες» (video)

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του την νέα χρονιά όμως οι παίκτες της ομάδας δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένοι από την εμφάνιση τους.
Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς σε δηλώσεις του μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης αναφέρθηκε στο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό αλλά και σε εκείνο κόντρα στην Γιατράν την ερχόμενη Τετάρτη.

«Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι σίγουρα αδύνατον να το χάσουμε. Σίγουρα οι τρεις βαθμοί είναι το πιο σημαντικό αλλά κοιτάμε να ξεκινήσουμε και τη νέα χρονιά με καλές εμφανίσεις. Αυτό δεν το κάναμε σήμερα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, που μια ομάδα σαν τη δικιά μας δεν πρέπει να τις χάνει. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, πήραμε μια διαφορά ασφαλείας και φτάσαμε στη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες αυτό το μήνα, όπου έχουμε το Final 4 του Κυπέλλου και τους κρίσιμους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός από αυτούς του πρωταθλήματος. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για όλα τα παιχνίδια και να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια».

https://www.facebook.com/redaroume/videos/276143666373045/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button