ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γελάει ο κόσμος αλλά όχι ο δικός μας…

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι έφυγαν από το γήπεδο Καραϊσκάκη, όχι μόνο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αλλά και οι ιθύνοντες των πρωταθλητών, αφού για μία ακόμη φορά όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της ομάδας με τον Απόλλωνα Σμύρνης έγιναν μάρτυρες αρκετών προκλητικών συμπεριφορών από πλευράς διαιτητών που στόχο είχαν και να τον σταματήσουν αλλά και να προκαλέσουν οργή.

Και σε ότι αφορά το δεύτερο, η αλήθεια είναι ότι το κατάφεραν, αφού με τα συνεχόμενα σφυρίγματα ή μή σφυρίγματα και την ανοχή στο γεγονός ότι οι παίκτες του Απόλλωνα ξεκινούσαν τις καθυστερήσεις με τη… σέντρα του πρώτου ημιχρόνου. Το να σταματήσουν όμως τον Ολυμπιακό, δεν το κατάφεραν.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Σύμφωνα και με την επίσημη θέση του Ολυμπιακού, αυτό το πράγμα που συμβαίνει είναι συστηματικό. Και προκύπτει από ένα σύστημα που δίνει πέναλτι έξω από την περιοχή και παίζει μάλιστα και άμυνα όταν αυτό κρίνεται… απαραίτητο! Κι αυτό δεν ισχύει μόνο στο Καραϊσκάκη αλλά και στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, που είδαμε τον καλύτερο τερματοφύλακα της Ξάνθης, ξαφνικά να τρώει όσα δεν τρώγονταν!

Έχει ζητηθεί από τον κύριο Περέιρα να τοποθετηθεί επίσημα για τη διαιτησία όλων όσοι διεκδικούν τον τίτλο. Αλλά απάντηση ακόμα δεν έχει πάρει κανείς! Το σίγουρο είναι ότι αυτοί που ήταν και καλά «κακοί» διαιτητές και τους σπίλωσαν και τους έδιωξαν ήταν παρθένες μπροστά στα νέα φυντάνια! Ο σημερινός διαιτητής εδώ στο Καραϊσκάκη έκανε υπερήφανο τον Παπασταμάτη τον κουμπάρο του!

Γελάει ο κόσμος με αυτό που είχαν το θράσος να το ονομάσουν εξυγίανση. Αλλά όχι ο δικός μας κόσμος. Ο δικός μας βράζει από οργή. Το ξαναλέω. Και όποιος τα έχει βάλει διαχρονικά με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του έχασε…»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button