ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γίνεται 300άρης ο Σπανούλης

Τις 300 συμμετοχές του στην Ευρωλίγκα θα φτάσει ο αρχηγός του Ολυμπιακού εφόσον αγωνιστεί στην αποψινή καθοριστική αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή προβλέπεται να είναι η αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έκανε αγώνα δρόμου, ώστε να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε είναι μπροστά σε μία ακόμη προσωπική διάκριση.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει 299 συμμετοχές και μετά τους Ναβάρο (341 παιχνίδια), Ρέγιες (338 και συνεχίζει), Γιανκούνας (313 και συνεχίζει) και τον κουμπάρο του Ζήση (310), θα πιάσει κι αυτός τις 300 συμμετοχές στην διοργάνωση μπαίνοντας σε αυτό το κλειστό κλαμπ.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο αμέσως επόμενος παίκτης εν ενεργεία στην Euroleague , είναι ο Γιώργος Πρίντεζης με 277 συμμετοχές και ο οποίος μετά από δύο παιχνίδια που θα αγωνιστεί, θα ξεπεράσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην 7η θέση της λίστας.

Ο «Kill-Bill» είναι ο πρώτος παίκτης σε τελικές πάσες στην Euroleague με 1.395 ασίστ, ενώ … κυνηγάει να ξεπεράσει τον θρυλικό Χουάν Κάρλος Ναβάρο και να βρθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

Αυτή τη στιγμή ο Βασίλης Σπανούλης μετράει 3.970 πόντους (4.152 ο Ναβάρο). Ο δεύτερος στην διοργάνωση σε εύστοχα τρίποντα με 446 (471 ο Τεόντοσιτς). Ο ένατος στη διοργάνωση στα κλεψίματα με 245.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button