ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βόμβα» Μπέμε ο Θρύλος!

Μία ανάσα από την απόκτηση του 32χρονου Γερμανού κεντρικού απέχει πλέον ο Ολυμπιακός.Αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μία πανίσχυρη ομάδα σε όλες τις γραμμές με παίκτες παγκοσμίου φήμης κι ακτινοβολίας παρουσιάζονται στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να …πυροδοτήσουν μία ακόμη «βόμβα» αφού φέρονται να απέχουν μία ανάσα από την απόκτηση του Γερμανού κεντρικού Μάρκους Μπέμε!

Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον 32χρονο διεθνή Γερμανό και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αφορά την απόφαση της Ομοσπονδίας για τον αριθμό των ξένων, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Με νεότερες πληροφορίες να παρουσιάζουν αυτό το ενδεχόμενο πολύ πιθανό πλέον

Σαφέστατα πρόκειται για ένα παίκτη με πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις αγώνων υψηλής κρισιμότητας, ο οποίος εφόσον ενταχθεί στο ρόστερ των Κυπελλούχων Ελλάδας αναμένεται να εκτινάξει στα ύψη την ποιότητα της ομάδας και να της δώσιε τη δυνατότητα να προσβλέπει πολύ ψηλά ακόμη και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ο Μπέμε είναι ένα πραγματικό θηρίο με ύψος 2 μέτρα και 11 εκατοστά και έχει τεράστια εμπειρία! Μάλιστα, ήταν μέλος της Εθνικής Γερμανίας στο πρόσφατο Ευρωβόλεϊ, στο οποίο η εθνική του ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση, ενώ ο ίδιος συμπεριελήφθη στην dream team της διοργάνωσης!

Αξίζιε αν τονιστεί ότι τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στο Πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Cuprum Lubin και πέρσι αναδείχθηκε 8ος καλύτερος μπλοκέρ. Ο Μπέμε ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπερλίν και έχει αγωνιστεί επίσης στις Φριντριχσχάφεν, Χάκινγκ, Αλτοβέρε (Ιταλία) και Φενερμπαχτσέ (Τουρκία).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button