ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βρήκε την φόρμα του την κατάλληλη στιγμή!»

Εγκωμιαστικά σχόλια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη αφιέρωσε η Ευρωλίγκα, η οποία στέκεται στις σπουδαίες «πτήσεις» του «Kill-Bill» το τελευταίο διάστημα.

 

Αποτελεί τα οκτώ τελευταία χρόνια στο «σημείο αναφοράς» του Ολυμπιακού και με την πληθωρική του παρουσία έχει καταφέρει να αλλάξει το ρουν της μπασκετικής ιστορίας εκτοξεύοντας τον Θρύλο στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο λόγος για τον μοναδικό Βασίλη Σπανούλη!

Τον φυσικό ηγέτη και αρχηγό των «ερυθρόλευκων», ο οποίος έχει αναλάβει πλέον τον ρόλο να εμπνεύσει, να οδηγήσει και το υριότερο να συνεπάρει τους συμπαίκτες του προς τον δρόμο των επιτυχιών.

Με φόντο την επιστροφή στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Η Ευρωλίγκα σε αφιέρωμά της εστίασε στον «Kill-Bill» ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας του.

Σίγουρα η φεινή σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τον αρχηγό του Θρύλου, ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα έμεινε στα «πιτς» λόγω του τραυματισμού το γόνατο, όμως το τελευταίο διάστημα έχει βρει τον πραγματικό του εαυτό και οδηγεί τους «ερυθρόλευκοςυ» σε συνεχόμενους θριάμβους

Ενδεικτικά ανφέρουμε ότι ά σημείωσε 16 πόντους με τον Ερυθρό Αστέρα, 19 με την Φενέρμπαχτσε, 25 με την Βαλένθια και 15 με τον Παναθηναϊκό. Ο «Kill Bill» στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις στην Euroleague έχει μέσο όρο 15 πόντους αποδεικνύοντας ότι ξέει τον τρόπο να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο δρόμο των επιτυχιών:

«Βρήκε την φόρμα του την κατάλληλη στιγμή. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Οδηγεί την ομάδα του στα πλέι οφ», αναφέρεται στο… τιτίβισμα της EuroLeague που συνοδεύει το video που ακολουθεί…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button