ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βουλιαγμένη ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου!!!

Ως “έξυπνος” σίφουνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Ολυμπιακός που πέρασε “τρένο”από τον ημιτελικό του Καρπενησίου και βρίσκεται πλέον στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι ερυθρόλευκες νίκησαν την αξιόμαχη ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου με το ευρύ 23-4 κάνοντας από ένα σημείο και πέρα πανέξυπνη συντήρηση δυνάμεων, και πλέον είναι πανέτοιμες να διεκδικήσουν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους, μιας και ο θεσμός είναι νεοσύστατος. Αντίπαλος των κοριτσιών θα είναι η γνωστή σε όλους μας Βουλιαγμένη, η οποία νωρίτερα πήρε το πρώτο εισιτήριο του τελικού απέναντι στο Ρέθυμνο.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο πανέμορφο κολυμβητήριο του Καρπενησίου χειροκρότησαν θερμά δίνοντας ουσιαστικά τις ευχές τους στην ομάδα για τον αυριανό τελικό (13.30) κόντρα στην Βουλιαγμένη, αλλά χειροκρότησαν επίσης θερμά και την ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου αναγνωρίζοντας την δική του προσπάθεια για την συμμετοχή στο Final Four.

Το ματς:

Τον νικητή τον γνωρίζαμε εξ’ αρχής, αφού ο Ολυμπιακός ήταν το ακλόνητο φαβορί απέναντι στον Νηρέα. Οι ερυθρόλευκες του Χάρη Παυλίδη θέλησαν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και έκαναν τα πράγματα πολύ απλά και πολύ ξεκάθαρα από την αρχή. Χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να ανοίξει ο Ολυμπιακός το σκορ με την Άλκηστη Αβραμίδου, και περίπου ένα λεπτό για να γίνει το 2-0 από την Ελευθερία Πλευρίτου. Με τις ερυθρόλευκες να κυριαρχούν, το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 5-2 υπέρ τους.

Ο To… χατ – τρικ της Έγκενς ήταν το highlight του Β’ οκταλέπτου. Ενω το σκορ είχε πάει στο 6-2, η Καναδέζα μέσα σε χρόνο… dt “καθάρισε” τρία γκολ για να φτάσει τον Ολυμπιακό στο 9-2 και αμέσως μετά η μεγάλη αρχηγός, Φιλιώ Μανωλιουδάκη έκανε το 10-2. Το σκορ του β’ οκτάλεπτου έκλεισε στο 11-2 με τον Χάρη Παυλίδη να ρίχνει στην πισίνα αρκετές νέες παίκτριες για να πάρουν την εμπειρία.

Από κει και πέρα, ξεκάθαρα τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη φάνηκε πως θα έκαναν συντήρηση δυνάμεων για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Βουλιαγμένη. Το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 18-4. Το μόνο το οποίο περίμεναν άπαντες στο Καρπενήσι ήταν το τελικό σκορ (23-4), με τον Ολυμπιακό να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τον Νηρέα να παίρνει την εμπειρία που μπορεί να δημιουργεί μία συμμετοχή σε ημιτελικό.

Στα αξιοσημείωτα ήταν το γκολ της 16χρονης Φουντωτού για τον Θρύλο, ένα πανέμορφο ψηλοκρεμαστό που σίγουρα θα το θυμάται για καιρό. Οι νεαρές του Ολυμπιακού άλλωστε άρεσαν πολύ και φαίνεται πως έχουν τεράστιο μέλλον στην ομάδα. Τα γκολ για τον Θρύλο πέτυχαν οι Αβραμίδου, οι τρεις Πλευρίτου, η Ασημάκη, η Έγκενς, η Έμολο, η Τσουκαλά, η Φουντωτού και φυσικά η αρχηγός Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Επομένως, ες αύριον τα σπουδαία για τον Θρύλο μας!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button