Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βλέπουν» την έξοδο…

maniatis

Το πλάνο της μείωσης του ρόστερ που προανήγγειλε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο φέρνει προ των πυλών της αποχώρησης τους Δημήτρη Σιόβα, Γιάννη Μανιάτη και Κώστα Τσιμίκα.

 

Δραστικές αλλαγές προβλέπεται να υπάρξουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον προσεχή Ιανουάριο.

Στις προθέσεις του Πάουλο Μπέντο, είναι  να υπάρξει μείωση στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας, διότι, όπως έχει αντιληφθεί, ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να έχει αποκρυσταλλώσει ξεκάθαρη άποψη για την ποιότητα κάποιων συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, αλλά και για το κατά πόσο ορισμένοι άλλοι φέρονται να μην συγκαταλέγονται στα πλάνα του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, υποψήφιοι προς αποχώρηση τον προσεχή Ιανουάριο φέρονται να είναι οι Δημήτρης Σιόβας, Γιάννης Μανιάτης και Κώστας Τσιμίκας.

Οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής από τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν τους πιστεύει και το ενδεχόμενο παραχώρησής τους θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο.

 

Ιδιαίτερη η περίπτωση του Τσόρι

Παράλληλα πολλή κουβέντα έχει γίνει τελευταία, αναφορικά με τον παραγκωνισμό που έχει γνωρίσει ο Τσόρι Ντομίνγκεζ από τον Πάουλο Μπέντο. Ο Αργεντινός «μαέστρος», ο οποίος έχει προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στους πρωταθλητές Ελλάδας το διάστημα αυτών των τρεισίμιση ετών, που φιγουράρει με τα «ερυθρόλευκα», όντας από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές κατάκτησης των τριών τελευταίων χρονικά πρωταθλημάτων.

Ο πολύπειρος άσος είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε τεράστια συμβολή στο γεγονός ότι δεν έσβησε από τον περασμένο Αύγουστο το ευρωπαϊκό όνειρο για τον Ολυμπιακό…

Για όσους έχουν ασθενή μνήμη, θα τους υπενθυμίσουμε ότι ο Ντομίνγκεζ είχε καταλυτική συνεισφορά στην πρόκριση που κρίθηκε στον συγκλονιστικό επαναληπτικό των πλέι – οφ του Europa League κόντρα στην Αρούκα (σ.σ. ο Αργεντινός άσος πέρασε αλλαγή με την έναρξη της παράτασης και στο 94’ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 για τον Ολυμπιακό) και η υπόθεσή του θα περάσει από πολλά κύματα…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button