ΜΠΑΣΚΕΤ

Βεζένκοφ:«Πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι»

Στις υψηλές φετινές βλέψεις του Ολυμπιακού στάθηκε ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ μετά την ευρεάι νίκη επί της Μπούντουτσνοστ.

Από τους παίκτες του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους κόντρα στην Μπούντουσονστ ήταν ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ.
Ο διεθνής φόργουορντ στάθηκε στο γεογνός ότι ο φετινός Ολυμπιακός συνιστά μία εντελώς καινούρια ομάδα, η οποία δουλεύει πολύ με στόχο τη διαρκή της βελτίωση

«Όταν κερδίζεις είσαι καλή ομάδα, όταν χάνεις κάποιος φταίει. Η σεζόν είναι μεγάλη. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Όλα καλά, συνεχίζουμε στο στόχο μας. Είμαστε 6 νέοι παίκτες, όσο περνούσε ο καιρός ήταν καλύτερα και με την πάροδο του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα. Είχαμε 26 ασίστ και ο στόχος μας είναι να παίζουμε ακόμα καλύτερα».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Με κάποιους βρίσκεσαι λίγο καλύτερα, με κάποιους το ψάχνεις, αλλά όλοι προσπαθούμε να έχουμε καλύτερη συνεργασία. Θέλουμε να τρέχουμε, να δίνουμε την ασίστ, αλλά και η άμυνα παίζει ρόλο. Μας είπε ο κόουτς ότι αν τους κρατήσουμε κάτω από τους 70 δεν θα έχουμε πρόβλημα. Έπρεπε να κρατήσουμε χαμηλά την Μπουντούσνοστ».

Για τον Λεντέι είπε: «Ο ΛεΝτέι είναι… πυραυλοκίνητος! Είναι πολύ καλό παιδί με αυτοπεποίθηση. Είναι ένας μοντέρνος φόργουορντ. Πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη. Πρέπει να ξεχνάμε και τα καλά και τα άσχημα. Οι βλέψεις είναι υψηλές στον Ολυμπιακό και πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button