ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βελτίωση και νίκες(Video)

bento_marinaΣτα κανάλια Novasports μίλησε ο  προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, αναφερόμενος τόσο στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηρακλή για το Πρωτάθλημα,όσο και για το κατά πόσο οι νίκες γεμίζουν με αυτοπεποίθηση την ομάδα όσο περνάει ο καιρός. 

Η ομάδα συμπληρώνει με εσάς 4 συνεχόμενες νίκες. Τι κρατάμε από αυτά τα ματς και τι θέλετε να διορθώσετε;

«Είναι πολύ μικρό το διάστημα για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα και να αναλύσουμε. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, ο στόχος μου ήταν να ξεκινήσουμε με νίκες. Να περάσουμε από τα πλέι οφ στη φάση των ομίλων του Europa League και έχουμε παίξει πολύ λίγα ματς. Ο στόχος μας είναι πάντα να βελτιωνόμαστε, πάντα να δουλεύουμε για να φτιάχνουμε πράγματα. Τώρα, όμως, που έχουμε πετύχει τον πρώτο στόχο, που περάσαμε στους ομίλους, θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωθούμε».

Το μικρό διάστημα ανάμεσα στα ματς, σας κάνει να σκεφτείτε και το rotation ενόψει Ηρακλή;

«Το διάστημα ανάμεσα στο ματς στην Ελβετία και εκείνο της Κυριακής είναι πάρα πολύ μικρό. Μένουν δύο προπονήσεις για να μπορέσουμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, για να δούμε ποιοι παίκτες θα είναι σε θέση να βοηθήσουν. Σίγουρα είναι πιθανό να κάνουμε αυτό που είπατε (σ.σ.: το rotation)».

Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνέντευξη του Πάουλο Μπέντο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button