ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βεζένκοφ: «Να συνεχίσουμε έτσι!»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Μπουντούτσνοστ, με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να δίνει το έναυσμα για διεύρυνση των επιτυχιών

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ κοντράρεται με τη «νεοφώτιστη» στο θεσμό, Μπουντούτσνοστ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα. Με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να τοποθετείται για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Aναλυτικά όσα τόνισε ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων»:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Μπουντούτσνοστ έχει ανέβει τις τελευταίες αγωνιστικές έχει κερδίσει την Μπασκόνια και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρέπει να περιορίσουμε τον αντίπαλο και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Κάθε παιχνίδι έχει άγχος στην νέα Euroleague. Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας, όσο περισσότερα κερδίσουμε τόσο θα βοηθηθούμε. Έχουμε ήδη 2 ήττες, δεν μας παίρνει για άλλες. Πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό. Σουτάρουν 15 τρίποντα.

Πρέπει να παίξουμε καλή και σκληρή άμυνα. Όσο κερδίζουμε είμαστε χαρούμενοι. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να πρωταγωνιστείς σε πρωτάθλημα και Euroleague, να κερδίζεις τίτλος. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι για να παραμείνει το όμορφο κλίμα στην ομάδα, αυτή είναι η δουλειά μας και την ευχαριστιόμαστε. Όταν ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, υπάρχει σημαντική στήριξη και θέλουμε να τον χαροποιήσουμε»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button