ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βγάζουν και γλώσσα….

H προπαγάνδα και ο ατελείωτος Γκεμπελισμός συνεχίζει να  κρατάει δυνατά και απόλυτα γερά. Και ΠΑΝΤΑ είς βάρος του Ολυμπιακού. Αυτού του …κακού σωματείου που φταίει για όλα. Ακόμα και για  το ότι χιονίζει στην Παρνήθα, η ότι γίνεται τσουνάμι σε κάποιο μέρος του κόσμου .

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός έπαιξε μόλις το 50% αυτού που μπορεί και έκανε την ΑΕΚ να μοιάζει με μία μικρή ομάδα. Απλά και όμορφα. Ελα όμως που κάποιοι πάνε να παρουσιάσουν ως…τέλεια την εμφάνιση της ομάδας του Χιμένεθ που θύμισε ομάδα Football League  και κάτω.

Με λίγα λόγια πάνε να τρελάνουν όλους όσους βρέθηκαν  στο γήπεδο ή είδαν το ματς από την τηλεόραση.  O Προτό έπρεπε να πληρώσει εισιτήριο, όπως σωστά γράφτηκε, η ομάδα έπαιξε για ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα όπως θέλει ο  Γκαρθία και δεν άφησε την ΑΕΚ να πατήσει περιοχή με Λιβάγια και Αραούχο να είναι  εκτός αγώνα όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της “Ενωσης” με εξαίρεση τους Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλο και λίγο τον Λόπες που συνεχώς προκαλούσε τον Φιγκέιρας ξέροντας ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι σπίρτο…αναμμένο.

Είδατε εσείς να κάνει κάποια φάση η ΑΕΚ;Αν ναι πείτε το μου και μένα μήπως είχα πάει σε άλλο γήπεδο.

Οσο για τις επιλογές του προπονητή, επειδή κάποιοι ακόμα δεν καταλαβαίνουν, τα εξήγησε ο άνθρωπος. Ο Μιραλάς και ο Καρίμ ήταν ουσιαστικά στα …κόκκινα. Ο Βέλγος είχε να παίξει τόσο καιρό, αλλά με το που μπήκε ξεσήκωσε το γήπεδο, ο Ιρανός θέλει και αυτός τη διαχείριση του.  Οσο για τον Σεμπά, ναι, δεν είναι ο Ζιβάνι, ούτε ο Νέιμαρ ,ούτε ο Ρομπίνιο, αλλά είναι παίκτης της ομάδας.  Δεν υπήρχε και άλλη λύση και ίσως και να μην έπαιζε αν ο Πάρντο ήταν καλά . Ενας Πάρντο που στο ματς με την Ξάνθη φάνηκε να έχει πρόβλημα.

Την ίδια ώρα για κάποιους η ΠΑΟΚάρα έπαιζε μπαλάρα κόντρα στον Ατρόμητο με τον οποίο και δεν έπαιξαν τρεις βασικοί παίκτες που είναι δανεικοί  από την ομάδα του Λουτσέσκου και το πρώτο γκολ είναι τόσο οφσάιντ που με την πρώτη ματιά θα το έδινε και ο Ιβάν Σαββίδης.

Οσο για την “αντικειμενικότητα” και την κοντή μνήμη κάποιων για το Γυναικείο μπάσκετ που ξαφνικά το θυμήθηκαν κάποιοι με τις απόψεις τους δεν γελάει ο Πλανήτης αλλά και τα πληκτρολόγια.. Και δεν μιλάω για κάποιους που έχουν αγαθές προθέσεις ,οι οποίοι είναι λίγοι, αλλά για αυτούς  που το κάνουν γιατί δεν γουστάρουν τον Ολυμπιακό και τον Μίσσα. Οταν όμως τα κορίτσια τα έβριζαν χυδαία στον “Τάφο του Ινδού” τους πέταγαν αντικείμενα και άκουγαν τα μύρια όσα κάποιοι κώφευαν…

ΥΓ1 : Αγαπήστε την ομάδα περισσότερο και κάποιοι σταματήστε την γκρίνια με την πρώτη στραβή.

ΥΓ2: Στον πάγκο υπάρχει ένας μοντέρνος προπονητής ,με φρέσκες ιδέες που θέλει και μπορεί να βοηθήσει και έχει αλλάξει πράγματα.

ΥΓ3: Τα κορίτσια του Κοβάτσεβιτς μπορούν να αποκλείσουν τις Ρουμάνες.

ΥΓ4: Ο Ερασιτέχνης αξίζει μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button