ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βατή η κλήρωση»

150218

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της κλησης που βρήκε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο κόντρα σε ΑΠΟΕΛ, Γιουνγκ Μπόις και Αστάνα εμφανίστηκε ο Αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας Θοδωρής Γιαννίκος.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα της κλήρωσης που βρήκε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με ΑΠΟΕΛ, Γιουνγκ Μπόις και Αστάνα είχε ο Θοδωρής Γιαννίκος.

Ο εκ των Αντιπροέδρων της πειραϊκής ΠΑΕ εκπροσώπησε τους «ερυθρόλευκους» στην κλήρωση του Μοναό , παρουσιάστηκε αρκετά ευχαριστημένος χαρακτηρίζοντας την κλήρωση βατη:

«Είναι μια βατή κλήρωση, δεν παρουσιάζει πολύ μεγάλες ομάδες με μεγάλες δυσκολίες, αλλά πρόκειται για σοβαρούς συλλόγους με οργάνωση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά, είναι σχεδόν ελληνική ομάδα, έχουμε επαφές και παρακολουθείται το πρωτάθλημα της Κύπρου. Το πρωτάθλημα του Καζακστάν δεν το παρακολουθούμε, αλλά θα έχουμε εικόνα από όλες τις ομάδες», τόνισε.

Όσο για το αν ο Ολυμπιακός έχει χρόνο για να παρουσιαστεί όπως πρέπει στους ομίλους του Europa League, είπε: «Έχουμε και χρόνο και δυνατότητες».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button