ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βασικός μετά από 16 μήνες!

 

MANIATIS_2016Ο Γιάννης Μανιάτης πήρε βρέθηκε στο αρχικό σχήμα σε επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού έπειτα από 16 μήνες.Η χρησιμοποίηση του Γιάννη Μανιάτη στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού αποτέλεσε ένα από τα σημεία αναφοράς της αποψινής πρώτης αναμέτρησης των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο αρχηγός του Θρύλου κόντρα στα προγνωστικά που τον ήθελαν να μην ξεκινάει, πήρε φανέλα βασικού από τον Βίκτορ Σάντσεθ και κάλυψε τη θέση του ανασταλτικού μέσου.

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η προηγούμενη φορά όπου ο διεθνής μεσοαμυντικός είχε βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού σε επίσημο ματς μας φέρνει 16 ολόκληρους μήνες πίσω! Κια μάλιστα στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου! Ένα ματς το οποίο τον έχει στοιχειώσει, αφού σ’ εκείνο το παιχνίδι ο αρχηγός αποχώρησε με …λάφυρο την ρήξη χιαστών.

Έκτοτε πέρασε αρκετός καιρός ώστε να επανέλθει ο διεθνής μεσοαμυντικός και να μπορέσει να αποδώσει σύμφωνα των πραγματικών του δυνατοτήτων. Πέρυσι είχε μετρήσει κάποιες ελάχιστες συμμετοχές ως αλλαγή, ώσπου ακολούθησε ο εξάμηνος δανεισμός του στη Σταντάρ Λιέγης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button