Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βασικός μετά από δυόμιση μήνες!

Την επανεμφάνισή του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσει ο Στέφανος Καπίνο για πρώτη φορά μετά τις 6 του περασμένου Νοέμβρη κα συγκεκριμένα το επιβλητικό 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

 

Πανέτοιμος για την σπουδαία του επανεμφάνιση κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ο Στέφανος Καπίνο!

Ο υψηλός πυρετός, που ταλαιπωρεί τον Νίκολα Λεάλι, παρέχει τη δυνατότητα στον 23χρονο διεθνή τερματοφύλακα να επανέλθει δριμύτερος κάτω από την εστία των πρωταθλητών Ελλάδας στην αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη, η οποία έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα ντέρμπι κορυφής μετά τα βαθμολογικά δεδομένα, που έχουν διαμορφωθεί.

Ο Καπίνο, ο οποίος προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του, θα επιστρέψει κάτω από τα «ερυθρόλευκα γκολπόστ έπειτα από διάστημα δυόμιση ακριβώς μηνών!

Για όσους έχουν ασθενή μνήμη, αξίζει να αναφέρουμε, ότι η τελευταία φορά, όπου ο 23χρονος πορτιέρο είχε πάριε γάντια βασικού από τον Πάουλο Μπέντο ήταν το θριαμβευτικό 3-0 επί του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 6 του περασμένου Νοέμβρη!

Ο Καπίνο είχε τραυματιστεί σοβαρά στο 65ο λεπτό εκείνης της αναμέτρησης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα με τα πόδια, δίνοντας στη δυνατότητα στον Νίκολα Λεάλι να περάσει αλλαγή και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην φετινή Super League.

Έκτοτε, ο Καπίνο δεν αγωνίστηκε ξανά και τώρα απέναντι στους Ακρίτες θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, όπως επίσης και να καταγράψει την παρθενική του συμμετοχή για το 2017.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button