ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Βήμα-βήμα θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε»

Το στίγμα του για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ.

 

Αποφασισμένος να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε κατακτήσεις τροπαίων δηλώνει ο τεχνικός του Φερνάντο Μπενίτεθ

«Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάνε τα επίσημα παιχνίδια. Μπροστά μας έχουμε τα προκριματικά του Λιγκ Καπ και περιμένουμε την Παρασκευή, με μεγάλο κίνητρο και διάθεση για να ξεκινήσουμε τις επίσημες διοργανώσεις, να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Αυτή τη στιγμή όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, όλοι δουλεύουν φυσιολογικά. Τις τελευταίες εβδομάδες δουλέψαμε αρκετά στη φυσική κατάσταση, ίσως να υπάρχει μια κούραση αυτή τη στιγμή, αλλά βήμα βήμα θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Σίγουρα πάντως είμαστε σε κατάσταση για να κερδίσουμε τα δυο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας»

 

Πετρέας: «Η ομάδα θα φανεί έτοιμη»

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό την προετοιμασία. Η ομάδα έχει δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια και περιμένουμε με ανυπομονησία να αρχίσουν οι επίσημες διοργανώσεις, γιατί όσο και να μας βοηθούν τα φιλικά, είμαστε εδώ για τα επίσημα ματς και να διεκδικούμε τη νίκη και τους τίτλους. Νομίζω ότι η ομάδα θα εμφανιστεί έτοιμη για την εποχή, θα δείξει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και θα προκριθεί στο Final 4 του Λιγκ Καπ».

Και στις δυο αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο Ρέντη, ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Επίσης αμφότεροι οι αγώνες του Ολυμπιακού θα μεταδοθούν μέσω livestreaming από το OSFPTV.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button