ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βάζουν … ταλιμπάν στο ΣΕΦ!

Τους Μάνο και Ψαριανό ετοιμάζεται να ορίσει η καταπράσινη ΚΕΔ στον πέμπτο καθοριστiκό τελικό του ΣΕΦ, με ξεκάθαρη πρόθεση να ευνοηθεί σκανδαλωδώς για ακόμη μία φορά ο Παναθηναϊκός.

 

Με τα νεύρα και το .. μυαλό όλων στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να παίζουν επικίνδυνα στην ΚΕΔ/ΕΟΚ!

Την  επομένη του ανελέητου «σφαγείου», που γνώρισαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ.από τους Αναστόπουλο, Πουρσανίδη κι Ανδρικόπουλο,  η «καταπράσινη» ΚΕΔ όρισε για τις ανάγκες του πέμπτου τελικού …ταλιμπάν, με ξεκάθαρο σκοπό να «σπρωχθεί» διαιτητικά ο προκλητικά μόνιμα ευνοημένος  Παναθηναϊκός!

Ανάμεσα σε αυτούς είναι δίχως αμφιβολία και ο Τόμι Σχινάς, ο οποίος σφύριξε στον τρίτο τελικό. Με την απαραίτητη υπενθύμιση, όμως, ότι η ΚΕΔ τον τιμώρησε, με την …δικαιολογία ότι ο συγκεκριμένος ρέφερι άφησε τον γνωστό οπαδό του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά, να είναι κοντά στο παρκέ. Απίστευτα πράγματα, τα οποία καταδεικνύουν την πρόθεση της ΚΕΔ να … ετοιμάζει νέο «σφαγείο» σε βάρος του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα, ετοιμάζουν να στείλουν στο ΣΕΦ τους Ψαριανό και Μάνο, οι οποίοι έχουν προκαλέσει την οργή και τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τις εξοργιστικές αποφάσεις τους σε προηγούμενους αγώνες.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι από μέρους της ΚΕΔ προ ημερών είχε τονιστεί η ανάγκη σε ενδεχόμενο πέμπτο τελικό να ορίσει έμπειρους κι αξιολογημένους διαιτητές! Το μόνο που καταφέρνουν, όμως είναι να προκαλούν αηδία!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button