ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βάζει πλώρη για Ματιέ, Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένοι να κινηθούν δραστικά τη κατάλληλη στιγή παρουσιάζοντια στον Ολυμπιακό, αναφορικά με τις υποθέσεις των Ζςερεμί Ματιέ και Ματιέ Βαλμπουενά

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι φέρονται να έχουν προχωρημένες επαφές με τη πλευρά τνω δύο ποδοσφαιριστών, παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις των δύο παικτών με τις ομάδες που αγωνίζονται φέτος, αφού και οι δύο περιπτώσεις έχουν ιδιαιτερότητες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα συμβόλαια των δύο Γάλλων ποδοσφαιριστών ολοκληρώνοντια το προσεχές καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο. Τόσο ο Ματιέ, όσο και ο Βαλμπουενά δεν έχουν κλείσει την πόρτα σε Σπόρτινγκ και Φενέρ αντίστοιχα, με τα δημοσιεύματα από τις δύο χώρες να το επιβεβαιώνουν.

Όπως αναφέρουν πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης η επιθυμία του Ζερεμί Ματιέ είναι να συνεχίσιε την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο το οικονομικό φαίνετια να αποτελεί το μεγάλο «αγκάθι».

Κι αυτό, διότι ο πορτογαλικός σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να επεκτείνει τη συνεργασία τους, δίνοντάς του το ποσό του τρέχοντος συμβολαίου που ζητάει ο ποδοσφαιριστής.

Αναφορικά με τον Ματιέ Βαλμπουενά, η Φενέρ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 1,7 εκατ. ευρώ, ποσό που δύσκολα θα καλύψει τις απαιτήσεις του Γάλλου μεσοεπιθετικού ο οποίος αυτή τη στιγμή παίρνει σχεδόν τα διπλάσια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button