Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Α’ Bola»: «Θέλει Ράμος στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς»

Τον τερματοφύλακα της Τοντέλα εμπλέκουν ξανά με τους «ερυθρόλευκους» πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης

Όλο και εντείνονται τα δημοσιεύματα διεθνών Μέσων ενημέρωσης τα οποία αναφέρονται σε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.

Τη στιγμή όπου οι «ερυθρόλευκοι» … τρέχουν όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ σε όλες τις γραμμές επανήλθε στην μεταγραφική επικαιρότητα τω Πειραιωτών το όνομα του Κλαούντιο Ράμος.

Συγκεκριμένα, η «Abola» έφερε ξανά στην επιφάνεια του όνομα του Πορτογάλου τερματοφύλακα που ανήκει στην Τοντέλα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη έτους.

Στο σχετικό δημοσίευμα μάλιστα τονίζεται ότι όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό το οποίο είναι κοντά στις 800.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Ένα ποσό που δεν αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα του Πορτογάλου προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει έναν συμπατριώτη του για αυτήν τη θέση. Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός απέκτησε, από την Πόρτο, τον Ζοσέ Σα».

Κι όλα αυτά τη στιγμή όπου οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ακόμη ένα τερματοφύλακα, ώστε να κλείσουν την τριάδα κάτω από τα δοκάρια. Με τον Πέδρο Μαρτίνς προ ημερών να βάζει απαγορευτικό στο ενδεχόμενο απόκτηση του πρώην πορτιέρο της Λαμίας Μπόγιαν Σαράνοφ
.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button