ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Α. Γλύκας στο Redaroume: “Σεμινάριο υψηλοτάτων προδιαγραφών”

20160424_195351

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου των σχολών του Ολυμπιακού που ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο “Γ. Καραϊσκάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων της ομάδας και υπεύθυνος των ερυθρόλευκων Ακαδημιών της Βούλας, κ. Αντώνης Γλύκας, μίλησε στην κάμερα του Redaroume.gr και τον Στέφανο Κορακιανίτη για αυτή τη προσπάθεια που φέτος διοργανώθηκε για έκτη συνεχή χρονιά.

Ο κ. Αντώνης Γλύκας, αφού καλωσόρισε την ιστοσελίδα μας με εγκάρδιο τρόπο, δεν έκρυψε την χαρά του αλλά και την ικανοποίησή του που το Καραϊσκάκη γέμισε από παιδιά όλων των Ακαδημιών, από την Ελλάδα και όχι μόνο. Παράλληλα, έκανε λόγο για ένα σεμινάριο υψηλοτάτων προδιαγραφών, για κάτι πρωτόγνωρο και εκπληκτικό που συμβαίνει σε αυτή την ομάδα με την οργάνωση που διαθέτουν οι ακαδημίες, ενώ αναγνώρισε το έργο του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, του προέδρου της ΘΡΥΛΟΣ, κ. Γιώργου Παύλου καθώς και του διευθυντή των Σχολών κ. Βασίλη Νάνου και των συνεργατών του. “Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, καθώς προσπαθούν να περάσουν στα νέα παιδιά την φιλοσοφία της σύγχρονης προπονητικής αλλά και του μάνατζμεντ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γλύκας και εξακολούθησε:

“Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που από τον Σύνδεσμο των Βετεράνων μας, τον καλύτερο Σύνδεσμο όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και Παγκοσμίως, υπάρχουν μέλη προπονητές στις Ακαδημίες, όπως οι κ.κ. Γούναρης, Καραταΐδης, Μαυρογεννίδης, Πάντος, Κοκκολάκης και άλλοι πολλοί”. Κλείνοντας θυμήθηκε με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση τα λόγια του αείμνηστου Αχιλλέα Γραμματικόπουλου σχετικά με το Καραϊσκάκη, που χαρακτηριστικά ανέφερε πως “αυτό το γήπεδο έχει ποτιστεί με τον ιδρώτα και το αίμα μας” και τόνισε την σπουδαιότητα της διοργάνωσης του σεμιναρίου στον Ναό του Ολυμπιακού:

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Γλύκα στην κάμερα του Redaroume.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button