ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7»

 

Στην μνήμη των αδικοχαμένων θυνάτων της Θύρας 7 αφιέρωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος την άνετη επικράτηση επί της Δόξας Λευκάδας.
Ο Ολυμπιακός επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών στην Α1 και με κεκτημένη ταχύτητα από τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Ούνικς Καζάν παρέσυρε στο διάβα του την νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας με 84-60, πραγμαοτποιώντα ςπολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να αφιερώσει την άνετη νίκη στην μνήμη τνω θυμάτων της Θύρας 7.

«Το επιμύθιο είναι ότι πήραμε ακόμα μία νίκη. Ξεκινήσαμε νωχελικά. Σταδιακά βελτιωθήκαμε, πήραμε μία νίκη και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μία συνολικά καλή εμφάνιση. Θέλω να πω ότι τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε στα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7. Δεν ξεχνάμε αυτή την τραγική μέρα και γι’ αυτό τούς αφιερώνουμε αυτή, αλλά και τις επόμενες νίκες».

Για τους τραυματισμούς: «Νομίζω δίνετε παραπάνω σημασία από όση πρέπει στους τραυματισμούς. Είναι μικροτραυματισμοί και θα περάσουν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button