ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αφήστε τον Μαρτίνς ήσυχο ΓΡΑΦΙΚΟΙ!!

H γραφικότητα στην Ελλάδα, δυστυχώς, είναι κάτι σύνηθες. Και κάνει την εμφάνιση της ,σε μεγάλο βαθμό , στο κομμάτι του αθλητισμού. Ηρθαν δύο ήττες για τον Ολυμπιακό και κάποιοι άρχισαν την καταστροφολογία. Για τις ομάδες τους όμως …Κουβέντα..Γράφει ο Redistas.

Θέλετε, μήπως να δούμε πως έχασε ο Ολυμπιακός στα δύο παιχνίδια του; Πρώτα με αυτόγκολ από τον παοκ και εν συνεχεία με τρία γκολ σε εννέα λεπτά από λάθη της άμυνας ,που σε συνδυασμό με την ποιότητα κάποιων παικτών της Μίλαν έκαναν το 3-1. Και πολλοί στέκονται και το παίζουν και γνώστες σε αυτό το κακό κομμάτι.  Αλλά τα προηγούμενα εβδομήντα λεπτά τι γινόταν; Εκεί δεν έπαιζε μπάλα η ομάδα ;Ποιος την καθοδηγούσε από τον πάγκο; Ο Φούφουτος; Εχετε να γράφετε και τον Μαρτίνς δρυοκοπλάπτες της πλάκας.

Μέχρι τώρα ήταν προπονηταράς, μετά το 3-1 με την Μίλαν, του βγάλατε όλα τα κουσούρια.  Πάρτε το χαμπάρι ότι ο Μαρτίνς θα μείνει στον Ολυμπιακό και δουλεύει πολύ επαγγελματικά. Λάθη κάνει και θα κάνει. Αλλα εσείς ρε  τύπου που σχολιάζετε που είσαστε προπονητές και το παίζετε και γνώστες; Στου Κωστέα -Γείτονα ή σε κάνα πρωτάθλημα τύπου;

Η ομάδα μας τώρα χτίζεται και θα φάει και σκαμπίλια και θα κάνει και νίκες και θα ξεκινήσει την αυτοκρατορία κόντρα στους “Χάρτινους” και τους απόγονους της Μάρθας Βούρτση στο κλάμα.  Και θα το σηκώσει με τον Πέδρο Μαρτίνς.. Θέλετε δεν θέλετε.

Μέσα σε όλα τι να πει για τον κόσμο κανείς. Οι Ιταλοί έβλεπαν και έβγαζαν φωτογραφίες τον κόσμο. Μεγαλείο και όποιος δεν πήγε έχασε. Εμείς θα φωνάζουμε και θα  λιώνουμε για τον Θρυλο που θα κάνει διπλό στην έδρα των “Χάρτινων” και επειδή παιζετε και κάποιο στοίχημα θα το βάλει και ο Λάζαρος..Ε .Ξεκουράστηκε λίγο,  ώρα να τους καρφώσει και ένα γκολ στο ΟΑΚΑ να γουστάρουμε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button