Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αφήστε τα αυτά!

1568822

Ο Κώστας Παλαιολόγος αναφέρεται στο θέατρο του παραλόγου, που έχει αναπτυχθεί από τον Παναθηναϊκό περί των απουσιών των Τζέιμς και Γκιστ, σε μία προσπάθεια να υποβαθμιστεί το τρίτο συνεχόμενο «διπλό» του Ολυμπιακού στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

 

Ο Ολυμπιακός φανέρωσε για ακόμη μία φορά την τεράστια δυναμική του κι έφτασε σ’ έναν ακόμη θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ, ο οποίος ήταν ο τρίτος κατά σειρά και ο πέμπτος στα έξι τελευταία παιχνίδια, που έχου διεξαχθεί στην έδρα των «πρασίνων»!

Διαβάζουμε κι ακούμε διάφορα από τους … απέναντι ότι δήθεν αγωνίζονταν με σοβαρές ελλείψεις, εστιάζοντας στους τραυματισμούς των Μάικ Τζέιμς και Τζέιμς Γκιστ.

Σαφέστατα και οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα και ειδικά όταν αναφερόμαστε σ’ έναν πραγματικό «μαραθώνιο», όπως είναι η φετινή Ευρωλίγκα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τιμά τον Παναθηναϊκό να στέκεται σε δύο απουσίες, όσο σημαντικές αν είναι αυτές!

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός ανελλιπώς τα τρία προηγούμενα δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ πλήρης(!), αφού όλο και κάποιος τραυματισμός σημαντικού παίκτη έδενε .. κόμπο τα πλάνα του εκάστοτε προπονητή (Μπαρτζώκα ή Σφαιρόπουλου). Τί να πρωτοθυμηθούμε; Μάντζαρης Σπανούλης, Λοτζέσκι, Πρίντεζης, Παπαπέτρου, Γιανγκ, απασχολούσαν συνεχώς το ιατρικό δελτίο των πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίοι όμως πάντοτε έδειχναν πυγμή, αλλά και μέταλλο μεγάλης ομάδας, φτάνοντας στην επίτευξη κάποιων από τους σημαντικούς στόχους που είχε θέσει!

Επίσης, υπάρχει και τι άλλο, που έχει περάσει στα «ψιλα»… Στην χθεσινή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε χωρίς τον Δημήτρη Αγραβάνη, που δεν είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του στό γόνατο, που αποκόμισε στο ματς της περαμένης Κυριακής για την Α1 απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

Και μην τολμήσει κάποιος να … υποβαθμίσει την απουσία του Αγραβάνη, γιατί θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα . Εκτός κι εάν δεν θυμάται τί εμφάνιση είχε πραγματοποιήσει ο 22χρονος διεθνής φόργουορντ στον περυσινό συγκλονιστικό τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ..

 

Το σήκωσε πέρυσι μέσα στο ΟΑΚΑ ο «μισός» Ολυμπιακός!

Για να μην ξεχνιόμαστε ο Ολυμπιακός στους περυσινούς συγκλονισιτκούς τελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό χτυπήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις από σοβαρούς τραυματισμούς.

Στον τρίτο τελικό του ΣΕΦ ο Γιώργος Πρίντεζης αποχώρησε τραυματίας και ο Ολυμπιακός πήγε στον τέταρτο κομβικό τελικό του ΟΑΚΑ, με τον υπαρχηγό του να …φοράει πολιτικά και να κάθεται σοτν παγκο παρέα με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους «κληρονόμησε» πρόβλημα τραυματισμού και ο Ματ Λοτζέσκι.

Οπότε, εκεί στον Παναθηναϊκό, αφήστε τα κατά μέρους αυτά…  Πολύ απλά, διότι ο Ολυμπιακός έχει τραβήξει τα πάνδεινα όλα τα προηγούμενα χρόνια…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button