ΜΠΑΣΚΕΤΝίκος ΑβραμίδηςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτός είναι ο Σπανούλης!

15151387_10211686623100565_2021494847_n

Ο «Kill-Bill» απέδειξε την μεγαλοψυχία του και προέτρεψε όλους τους συμπαίκτες του να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στον σοβαρό τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ.

 

Ο Βασίλης Σπανούλης αποδεικνύει σε κάθε περίσταση ότι είναι με διαφορά ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ της Ευρώπης!

Ένας πραγματικός ηγέτης, ένας leader με όλη τη σημασία της λέξης, που εμπνέει τους συμπαίκτες του και τους ωθεί σε θριάμβους και κατακτήσεις τροπαίων εγχώριων κι ευρωπαϊκών!

Στην χθεσινή συγκλονιστική αναμέτρηης του κλειστού του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, εκτυλίχθηκε μία πολύ ωραία σκηνή, η οποία όμως … πέρασε στα ψιλά!

Ποια ήταν αυτή; Η πρωτοβουλία του αρχηγού του Ολυμπιακού να προτρέψει στους συμπάικτες του να πάνε να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στην περιπέτεια του σοβαρού τραυματισμού που περνάει ο Τζέιμς Γκιστ, εκφράζοντας τις ρυχές τους στον Αμερικανό φόργουορντ των «πρασίνων» για ταχεία ανάρρωση.

Αυτός είναι ο μεγαλύτεροςπαίκτης του ελληνικού αθλητισμού, ο οποίος όχι μόνο κερδίζει με προσωπικές ενέργειες τον Παναθηναϊκό, αλλά φροντίζει παράλληλα να αναδεικνύει την μεγαλοψυχία του και την κοινωνική του ευσιαθησία.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button