ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτός είναι ο Έρικ Γκριν! (Videos)

k

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ διάλεξε Ολυμπιακό και με αφορμή αυτή την σούπερ μεταγραφή το Redaroume σας ταξιδεύει στις καλύτερες στιγμές του νέου αποκτήματος των πρωταθλητών Ελλάδας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Παίκτης του Ολυμπιακού θεωρείται πλέον ο Έρικ Γκριν! Ο 25χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ με θητεία στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγγετς έρχεται στον Θρύλο, ώστε να τον εκτοξεύει αγωνιστικά και να αποτελέσει μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη ένα ακαταμάχητο δίδυμο περιφερειακών στην Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός ανέβασε στα ύψη την οικονομική του προσφορά, κάνοντας την υπέρβαση, με τον Αμερικανό άσο να τη αποδέχεται για συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών (1+1) με την πλευρά του παίκτη να διατηρεί το δικαίωμα να σπάσει τη συμφωνία για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2017.

Η έλευση του Έρικ Γκριν ανεβάζει πολλά επίπεδα τους πρωταθλητές Ελλάδας αφού με το …δολοφονικό σουτ, αλλά και την μοναδιή του ικανότητα να …,διασπάει τις αντίπαλες άμυνες αναμένετια να προσθέσει πολλές ύσις στο δημιουρικό και εκτελεστικό «κομμάτι» του Γιάννη Σφγαιρόπουλου κια παράλληλα να προσθέσει πολλαπλά προβλήματα στους αντιπάλους των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Απολαύστε στα παρακάτω videos ορισμένες από τις κορυφαίες στιγμές του νέου αποκτήματος των πρωταθλητών Ελλάδας, για να πάρετε μία πρώτη γεύση από το τί έρχεται να προσφέρει στον Θρύλο ο συγκεκριμένος παίκτης!

 

https://youtu.be/WhzwLXF7fVA

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button