ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτούς είδαν οι “κατάσκοποι” από την… μισή Ευρώπη!

Το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα, ήταν από μόνο του ένα παιχνίδι που θα τράβαγε τα ποδοσφαιρικά βλέμματα όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και της υφηλίου. Από το γήπεδο Καραϊσκάκη δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι σκάουτερς των ομάδων του εξωτερικού που κατέφτασαν από την… μισή Ευρώπη για να δουν τους παίκτες… υψηλού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, “κατάσκοποι” ήρθαν από την Αγγλία, την Πορτογαλία και την Γερμανία το βράδυ της Τρίτης για να παρακολουθήσουν από κοντά συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Μεταξύ άλλων, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπενφίκα και Άιντραχτ έστειλαν τους εν λόγω σκάουτερς για να δουν τον Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος ήδη έχει μπει στην λίστα αρκετών ομάδων, τον Λεονάρντο Κούτρη που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την φανέλα του Ολυμπιακού, τον Μπιορν Ένγκελς και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για αυτούς τους παίκτες, αλλά σίγουρα οταν παίζεις τέτοια παιχνίδια στο Champions League εκεί ο ποδοσφαιριστής καλείται να τα δώσει όλα και να παίξει όσο καλύτερα μπορεί για να αποδείξει την αξία του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button