ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σαν σήμερα : Αυτοκράτορας ο Θρύλος στην Χίο

Σαν σήμερα το 2018 ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του 19ου Κυπέλλου Ελλάδας  με την νίκη του απέναντι στην Γλυφάδα με 14-8.

Στις 24 Μαρτίου του 2018, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την απόλυτη κυριαρχία του και σε αυτόν τον θεσμό, επικρατώντας πανεύκολα της Γλυφάδας με 14-8 στον τελικό του FINAL-4  της Χίου.

Έτσι, επανήλθε στην κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου μετά την περυσινή του απώλεια από την Βουλιαγμένη και πλέον βάζει πλώρη για τους δύο πολύ μεγάλους φετινούς στόχους, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και του Champions League!

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο, διάστημα, στο οποίο ήταν ισόπαλος 3-3 απέναντι στην Γλυφάδα.

Οι φωνές του Βλάχου, ο οποίος είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του, έκαναν τους ερυθρόλευκους να ανεβάσουν στροφές και τα αποτελέσματα φάνηκαν στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Στις πρώτες τρεις επιθέσεις ο Ολυμπιακός πέτυχε ισάριθμα τέρματα και έτσι ξέφυγε με 10-6, ενώ συνολικά στο δεύτερο οκτάλεπτο έτρεξε ένα επί μέρους 5-2 για να πάνε οι δύο ομάδες στο ημίχρονο με το σκορ στο 8-5.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έπαιξε και με το χρονόμετρο έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-5, 0-2, 3-4.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δ. Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης 2, Παπανικολάου, Αλεξίου 1, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας, Αλβέρτης 1, Φωτόπουλος 2, Σκουμπάκης 1, Σαλτέρης, Λεμπέσης, Γαλάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 5, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μουρίκης 3, Γούνας 3, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας.

https://www.facebook.com/OlympiacosSFP.official/videos/1662367627180553/

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button