ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αυτοί δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν;

Τα είδαμε, τα διαβάσαμε, τα αναλύσαμε, αλλά να που τα βλέπουμε πάλι μπροστά μας. Από μία διαφορετική σκοπιά όμως, πάντα κάτω από το πέπλο του “αντιολυμπιακού” μένους που εξακολουθεί να κυριαρχεί από ορισμένους, ακόμη και στην… πρέφα! Σημασία λοιπόν έχει το πως αντιδράς. Για να δούμε τι εννοούμε περί αντιδράσεων.

Πέρσι θα θυμάστε όλοι αυτή τη περιβόητη χειρονομία του υπουργού εξωτερικών στο Λαιμό της Βουλιαγμένης κατά την διάρκεια των τελικών. Ένας άνθρωπος που υποτίθεται πως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο συγκρατημένος στις αντιδράσεις του καθότι πολιτικός και εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό, επικαλέστηκε τη δικαιολογία ότι έβριζαν την αδελφή του. Ένα χρόνο αργότερα στο ίδιο έργο θεατές. Αυτή τη φορά το μόνο που άλλαξε ήταν το γήπεδο! Στο Παπαστρατειο, η… οικογενειακή υπόθεση των χειρονομιών πέρασε στην Αλεξία Καμμένου που, λέει, την έβρισαν και τα σχετικά. Αντέδρασε με τη γνωστή χειρονομία.

Πάμε σιγά σιγά και στο χθες. Η αποστολή του Ολυμπιακού, με επικεφαλής τον Πρόεδρο στο ΟΑΚΑ. Το τί άκουσαν άπαντες καλύτερα να μην το ιστορήσουμε γιατί θα ντραπούν και οι… κώδικες html της σελίδας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ένιωθαν τις ανάσες των οπαδών στο σβέρκο τους αφού η απόσταση που χωρίζει το τάραφλεξ από την εξέδρα είναι ελάχιστη. Στις φανέλες τους πάνω μπορούσες μετά τη λήξη να βρεις… 25 διαφορετικά sdna ….. εεε συγνώμη, 25 dna από τις “καθωσπρέπει” φτυσιές που εισέπραξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οικογένειες, σπίτια, ιερά και όσια τους έβρισαν από παντού.

Τι έπρεπε δηλαδή να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Τα δέχθηκαν όλα χωρίς ούτε μία χειρονομία, χωρίς ούτε μία αντίδραση και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που τους αγνόησαν επειδικτικά ή απλά τους “τρόλαραν” μεγαλοπρεπώς! Και φυσικά, απάντησαν στο γήπεδο, όπως ξέρει να κάνει πάντα ο Ολυμπιακός.

Τροφή για σκέψη ίσως όλα αυτά. Προβληματισμός από τους αρμόδιους, ούτε καν! Έχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν (λέμε τώρα)!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button