ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτή είναι η Μπέτις

Με το που έγινε η κλήρωση του Europa League, υπήρξαν κάμποσοι οι οποίοι βγήκαν (όπως συνηθίζουν) από ράδια, τηλεοράσεις και ίντερνετ – πόσο μάλλον από social media – για να μας πείσουν ότι η Μπέτις, είναι “αντιεμπορικός” αντίπαλος. Άλλοι πάλι έγραφαν “ποια Μπέτις”, όμως ο κόσμος του Ολυμπιακού φαίνεται πως γνωρίζει αρκετά καλά για “ποια Μπέτις” μιλάμε και είναι ήδη προετοιμασμένος.

“Ποια Μπετις” λοιπόν; Απλά και καθαρά, μία από τις πιο ιστορικές, πιο διάσημες, πιο απρόβλεπτες και με άκρως ένθερμους υποστηρικτές, ομάδες της Ισπανίας.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως η αντίπαλος του Ολυμπιακού την προσεχή Πέμπτη αριθμεί 50.373 εισιτήρια διαρκείας στην έδρα της! Ναι σωστά διαβάσατε. Βάση των επίσημων στοιχείων που μας έρχονται από την Ισπανία, πρώτη είναι (φυσικά) η Μπαρτσελόνα με 85.000 διαρκείας, την οποία ο Ολυμπιακός πέρσι “σταμάτησε” στο Ναό, δεύτερη η Ρεάλ Μαδρίτης με 61.287 διαρκείας, την οποία επίσης ο Ολυμπιακός κατανίκησε στον Ναό, την Ατλέτικο Μαδρίτης να έρχεται στην τρίτη θέση με 56.407 διαρκείας, με τον Τσόλο Σιμεόνε ακόμα να… ψάχνει από που του ήρθε η τριάρα στο Καραϊσκάκη και φτάνουμε στην Μπέτις, η οποία αριθμεί, όπως είπαμε, 50.373.

Για να την ακολουθούν 50.373 οπαδοί, δεν μπορεί να είναι και μία… τυχαία ομάδα εκεί που βρέθηκε στην Ισπανία και μάλιστα να υπολείπονται περί τα 6.000 διαρκείας για να πιάσει την Ατλέτικο!

“Ποια Μπέτις”; Καλύτερα να μην αναφερθούμε στο παρελθόν και στους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει η σε κάποιους, όπως για παράδειγμα ο Λο Σέλσο που βρίσκεται δανεικός στους Σεβιγιάνους και η ρήτρα του στην Παρί ανέρχεται περίπου στα 30 εκατομμύρια ευρώ! Για να μην αναφερθούμε στους Μαρκ Μπαρτρα, Σέρχιο Κανάλες, Ριάντ Μπουνταμπούζ, Σέρχιο Λεόν, Κριστιάν Τέγιο.

“Ποια Μπέτις”; Αυτή είναι η Μπέτις με την οποία παίζουμε την Πέμπτη. Και μόνο… ομαδούλα της σειράς από την Ισπανία δεν είναι, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να “περάσουν” κάτι τέτοιο. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα που απαιτεί το 100% της προσοχής μας και φυσικά την οποία σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button