ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτά χρειάζεται ο Θρύλος για το 2-2

Τα …φαινομενικά εύκολα-δύσκολα τα έκανε ο ίδιος ο Ολυμπιακός στη σειρά με την Εφές και τώρα,αντί οι Τούρκοι να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο σε αυτό το ρόλο είναι η ομάδα του Σφαιρόπουλου.

Η εύκολη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, είναι αλήθεια ότι εφησύχασε τους Πειραιώτες. Και αυτό ήταν μείον τους.  Ακόμα και όταν στο δεύτερο ματς, η ομάδα έφτασε στο  +8, συνέχισε να ρισκάρει στην άμυνα   και τελικά το πλήρωσε.

Στο “Αμπντί Ιπεκτσί”, για ένα μεγάλο κομμάτι ,η ομάδα είχε πρόβλημα στην άμυνα  συνήλθε, αφού βελτιώθηκε  σε αυτό το σημείο και κάπου εκεί άρχισε τα κόλπα του ο Σπανούλης με τα “τρελά τρίποντα”,αλλά στο τέλος δεν έφτανε αυτό με αποτέλεσμα η ομάδα να την πληρώσει χάνοντας με 4 πόντους.

Σήμερα, ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιώσει πολύ το κομμάτι της άμυνας του,παίζοντας άμυνα με βοήθειες, να μη δώσει την ευκαιρία η μπάλα να πάει στο Ντάνστον και να βρει περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα πέραν του Σπανούλη που δεν μπορεί να είναι πάντα -και πόσο μάλλον στα 35 του- ο από Μηχανής Θεός για πάντα.

Χρειάζεται, στην εξίσωση  που λέει “2-2” περισσότερη συμμετοχή  στην επίθεση και βέβαια,όπως και στο πρώτο ματς να εμφανιστεί ο παίκτης-φάντασμα που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες .

Σχετικά Άρθρα

Back to top button