ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ασταμάτητος ο Θρύλος

Την νικηφόρα πορεία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα συνέχισε ο Ολυμπιακός  που επικράτησε  με 14-6 του Π. Φαλήρου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των Ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι  μπήκαν  δυνατά στο παιχνίδι, και με ένα σερί 4-0, πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ με τους γηπεδούχους να παλεύουν και τελικά να μειώνουν σε  4-2 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στη δεύτερη περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και με το επιμέρους 2-0 διεύρυναν το προβάδισμα τους σε 6-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Πειραιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με ένα σερί  4-2 ανέβασαν τη διαφορά στα έξι τέρματα κάνοντας το 10-4.

Στην τελευταία περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν ακόμα τέσσερα τέρματα με τους Χαλυβόπουλο, Γούνα (2) και Αργυρόπουλο, φτάνοντας με άνεση στο 14-6.

Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν ο Κάκαρης με 4 γκολ και ακολούθησε ο Γούνας με 3.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 0-2, 2-4, 2-4

Π. Φάληρο: Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφρασκής, Βιτέλλας, Ιοράκης 2, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος, Αλεξίου, Τρούλος 1, Μητράκης, Κατσαγούνος, Μοσχοβέλης

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Νικολαϊδης, Δερβίσης 1, Κάκαρης 4, Γούνας 3, Αργυρόπουλος 2, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος 1

Σχετικά Άρθρα

Back to top button