ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αρχίζει το ταξίδι με τερματικό σταθμό την κορυφαία διάκριση!

Με φόντο μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία, ξεκινάει η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού τις υπχορεώσεις της στο Euro Cup φιλοξενώντας την πολωνική Γκορζόβ (18:00).

 

Αποφασισμένη να πετύχει μία πορεία πολύ καλύτερη της περιυσινής σεζόν οπου αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων, ρίχνεται στην μάχη του Euro Cup η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας κάνουν ξεκίνημα στις ευρωπάικές τους διοργανώσεις φιλοεξώντας το απόγευμα τηςς Τετάρτης (11/10 – 18:00) στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας την πολωνική Γκορζόβ για την 1η αγωνιστική του Eurocup.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την πρεμιέρα του Α’ Ομίλου συνεχίζεται με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη (10/10) και ολοκληρώνεται ανήμερα του αγώνα με πρωινή προπόνηση στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας.

Τα προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, εντοπίζονται στην απουσία της Εβίνας Μάλτση η οποία ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Νίκη Λευκάδας. Έτσι την «ερυθρόλευκη» αποστολή για το παιχνίδι με την Γκορζόβ αποτελούν οι: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικότρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Ανθή Μπαλτά, Στέλλα Καλτσίδου.

Υπενθυμίζεται ότι στο παιχνίδι με την Γκορζόβ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας junior όπως ισχύουν και οι κάρτες διαρκείας του Μπάσκετ Γυναικών.

Παράλληλα εισιτήρια των 5€ και 10€ θα πωλούνται και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Δ.Α.Κ Γλυφάδας από τις 16:00 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button