Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απόλυτος με τις ολόλευκες! (Videos)

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμες φετινές αναμετρήσεις πρωταθλήματος και Κυπέλλου έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός με τις λευκές εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

 

Την εκπληκτική νικηφόρα παράδοση που έχει δημιουργήσει με τις εντυπωσιακές ολόλευκες εμφανίσεις του, συνέχισε ακάθεκτος ο Ολυμπιακός και στην Βέροια κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας λάνσαραν για τέταρτη συνολικά φορά φέτος τις φανταχτερές λευκές εκμφανίσεις πανηγυρίζοντας την ισάριθμη νίκης τους σε Super League  και Κύπελλο Ελλάδας.

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, οι Πειριαώτες φέτος έχουν προτιμήσει την συγκεκριμένη εμφάνιση σε τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις κι έχουν φύγει νικητές σε όλες!

Η αρχή έγινε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την έβδομη αγωνιστική, η οποία βρήκε τον Θρύλο να επικρατεί με 0-2 χάρη σε τέρματα των Αλμπέρτο Μποτία (15) και Λούκα Μιλιβόγεβιτς (64’).

Η δεύτερη χρονικά φορά μας βρίσκει το περαμσένο Δεκέμβριο στην εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου απέναντι στην Σπάρτη, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. Ματς το οποίο ο Ολυμπιακός το κέρδισε 0-1 με τον Γιώργο Μανθάτη να πετυχαίνει στο 66’ το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η τρίτη φορα μας βρίσκει στις 7 Ιανουαρίου στα Πηγάδια, όπου για την δεύτερη εξ’ αναβολής αγωνιστική της Super League ο Ολυμπιακός υπέταξε την ακριτική ομάδα με 0-2, χάρη σε τέρματα των Μπράουν Ιντέγε (38’) και Λούκα Μιλιβόγεβιτς (89’).

Για να φτάσουεμ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Βέροια, η οποία βρήκε τον Ολυμπιακό με ολόλευκη εμφάνιση να επικρατεί της γηπεδούχου ομάδας με 1-2, χάρη στα τέρματα τνω Κώστα Φορτούνη (11’) και Λούκα Μιλιβόγεβιτς (35’).

Ας θυμηθούμε όλα τα συγκεκριμένα ματς όπου ο Θρύλος επέλεξε τις εντυπωσιακές λευκές εμφανίσεις στα παρακάτω videos

https://youtu.be/V3-XB0cg8bk

https://youtu.be/dan-In_IDt8

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button